Ophef in Brugge na Europese wedstrijd

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

Na de wedstrijd tussen Club Brugge en Besiktas donderdagavond is het tot rellen gekomen tussen de supporters van beide clubs. Er vielen enkele gewonden.

De harde kern van Club had na de wedstrijd postgevat op een invalsweg. Daar controleerden ze of supporters van Besiktas in de wagens zaten. “Als dat zo was, beschadigden ze de wagens. Tot plots een wagen met vier Turkse inzittenden op het gaspedaal ging staan en drie van de belagers aanreed”, aldus korpschef Dirk Van Nuffel in De Standaard.

“Het leek wel oorlog. Die Club Brugge-fans sloegen op de wagen, verbrijzelden de voorruit en gaven de passagiers klappen. Er waren rookbommen en her en der lagen slachtoffers”, aldus een ooggetuige.

Acht personen werden aangehouden. Er werden enkele gewonde Club-fans naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen had een open beenbreuk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.