RMP dient klacht in tegen Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Het is nu zeker: het bezoek van Bart Verhaeghe in de kleedkamer van de scheidsrechters tijdens de rust van Club Brugge – Moeskroen krijgt een staartje. 

Volgens de officiële versie ging de voorzitter van blauw-zwart de scheidsrechter inlichten omtrent de ernst van de blessure van Victor Vazquez. Verhaeghe besefte echter dat hij in de fout was gegaan en verontschuldigde zich.

Toch hebben ze bij Royal Mouscron Péruwelz beslist een klacht neer te leggen, dat weet Walfoot. Dit heeft niets met de uitslag van de wedstrijd te maken, enkel Verhaeghe loopt risico op een schorsing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.