Simons: “Zo kunnen we de titel pakken”

Timmy Simons high five

Club Brugge heeft met Timmy Simons een ervaringsdeskundige in huis. De aanvoerder behaalde in zijn carrière namelijk al vijf titels. Hij is dan ook een belangrijke schakel op weg naar de titel.

Hoe gaat Club kampioen spelen? “Door rustig te kunnen blijven op de juiste momenten en vertrouwen uit te stralen. We moeten volop geloven dat we het kunnen halen en dat zo ook naar de buitenwereld uitdragen.”

“Net zoals we dat vorig seizoen deden. Toen zijn we de play-offs ingegaan met het gevoel: ‘Dit kan ons jaar worden!’ En dan bedoel ik niet enkel de spelers, maar iederéén die met Club te maken heeft”, aldus Simons in Het Laatste Nieuws.

“Deze zomer zijn we al met dat gevoel het seizoen ingestapt en is het publiek daarin meegegaan. Nu moeten we datzelfde zelfvertrouwen rond Club Brugge ook naar de play-offs proberen door te trekken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.