“Vanavond kan dit veld een voordeel zijn”

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Er is al heel wat gezegd en geschreven over het veld van Jan Breydel. Voor technisch vaardige spelers als Lior Rafaelov is het natuurlijk geen cadeau om op dergelijke grasmat te spelen.

“De bal rolt over het veld als een konijn. Ik moet nu telkens volledig geconcentreerd zijn op mijn balcontrole. Normaal gebeurt dat automatisch en denk ik wat ik ermee ga doen”, aldus Rafaelov in Het Nieuwsblad.

Toch zou het vanavond wel eens anders kunnen uitdraaien. “Ik zag tegen Liverpool dat Besiktas ervan houdt om met hun technisch sterke spelers de bal heel snel rond te spelen. Op ons veld is dat moeilijker. Ik denk dat het dit keer een voordeel is dat de grasmat niet in opperbeste staat verkeert.”

12 maart 2015 08:08 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.