Vargas staat open voor terugkeer naar Club of Anderlecht

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Ronald Vargas kende zijn beste periode bij Club Brugge, maar liep een serieuze blessure op. RSC Anderlecht gaf hem een kans te revalideren en zorgde voor een opvallende transfer.

Maar Vargas kon bij Anderlecht nooit doorbreken en vertrok naar het Turkse Balykesirspor in Turkije. “Terug naar Anderlecht gaan? Waarom niet eigenlijk?”, zegt hij in La Dernière Heure. “Ik weet dat ik er nooit de hoge verwachtingen heb kunnen inlossen. Ik was hierdoor toe aan iets anders en koos voor een vertrek.”

“In juni ben ik echter einde contract en ik weet nog niet waar m’n toekomst dan ligt.” Vargas werd al aan Westerlo gelinkt, maar mikt hoger. “Terug naar Club of Anderlecht? Ik weet nog van niets, maar sta voor alles open.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.