“Verhaeghe heeft mijn liefde voor Club Brugge afgepakt”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Ignace Van Doorselaere was korte tijd bestuurder bij Club Brugge. Hij schiet met scherp naar Bart Verhaeghe. 

De ceo van lingerieproducent Van de Velde kan er moeilijk mee leven dat Verhaeghe Club Brugge ‘gratis’ kreeg. “Als levenslang supporter en jarenlang abonnee was ik al enige tijd lid van de vzw Club Brugge”, begint hij zijn verhaal aan Knack.

“Ik heb nog geen half jaar in het bestuur van Club gezeten. Voor ik het goed besefte, moest Club Brugge niet alleen van een vzw een nv worden – dat was nodig – maar Verhaeghe zelf zou de club ook overnemen. Ik heb me verzet tegen die overname. Ze was niet nodig. Club zat niet in financiële problemen.”

“Club is verkocht aan boekwaarde. Voor de meerwaarde op de spelers, op de Carlos Bacca’s van toen, en voor de merknaam moest de koper helemaal niets betalen. Ik was het daar niet mee eens en heb dat tegen Verhaeghe gezegd. Hij heeft Club gekocht voor 15 miljoen, en mét de belofte dat een investeerder uit eigen zak een stadion zal betalen.”

“Verhaeghe heeft me mijn liefde voor Club Brugge afgepakt. Dat neem ik hem kwalijk. Ik ga ook niet veel meer naar het voetbal.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Comments are closed.