Verhaeghe neemt druk weg: “Seizoen is al geslaagd”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Bart Verhaeghe neemt alle druk weg van zijn Club Brugge. “Niks moet nog, alles kan”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

 “We gaan er alles aan doen om te winnen, maar als Anderlecht straks beter blijkt, dan is dat zo. In sport heb je altijd winnaars en verliezers. Als wij straks verliezen, is dat geen ramp”, aldus Verhaege.

“We maken een ongelooflijk seizoen door. Alleen al Europees is het top. Geen enkele Belgische club kan betere statistieken voorleggen en in de Europa League zijn we de enige ongeslagen ploeg. Niet tegen absolute topploegen, maar je moet het toch doen.”

Ook de titel mislopen zou volgens hem geen ramp zijn. “Ik heb nooit verklaard dat we prijzen moeten pakken. Wel dat we willen meedoen. En daar staan we vandaag. We zijn dominant aanwezig op drie fronten. Enkele seizoenen geleden was dat nog ondenkbaar.”

21 maart 2015 11:14 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.