“Wil in België enkel naar Club Brugge of Anderlecht”

Spelersverwelkoming bus Club Brugge

Sebastien Dewaest is als rots in de branding bij Sporting Charleroi aan een sterk seizoen bezig. Hij droomt van een overgang naar de Premier League.

“Als ik in België blijf is dat enkel voor een club die aan de top speelt, Anderlecht of Club Brugge dus. Ik heb te veel respect voor Charleroi en zijn supporters om de club in te ruilen voor Standard. Ik zeg niet dat ik nooit voor Standard ga spelen, ik zeg enkel dat ik niet rechtstreeks van Charleroi naar daar zal gaan.”

“Ik weet dat er verschillende clubs uit de Premier League en de Bundesliga me de afgelopen maanden gevolgd hebben. Men heeft me gezegd dat er enkele goede verslagen zijn opgemaakt. Ik hoop dan ook in juli het Kanaal over te steken, behalve als Charleroi Europees speelt. Ik heb echter de stijl en de fysieke kwaliteiten die je nodig hebt in het Engelse voetbal.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.