Zware kritiek op Verhaeghe: “Hij heeft daar niets te zoeken”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Tijdens de rust van de partij tussen Club Brugge en Moeskroen-Péruwelz zou Bart Verhaeghe gaan klagen zijn in de kleedkamer van de scheidsrechters. Moeskroen-trainer Fernando Da Cruz vindt dit niet kunnen.

“Verhaeghe is tijdens de rust in de kleedkamer van de scheidsrechter geweest. Hij heeft daar 4 à 5 minuten met de scheidsrechters gediscussieerd. Ik stel vast dat we in de tweede helft veel gele kaarten hebben gekregen en dat we ook een ingebeelde strafschop moesten slikken”, zegt hij aan Sporza.

01 maart 2015 20:52 - “Ik stel me daar veel vragen bij. Dat Preud’homme dat niet gezien heeft? Dat kan zijn. Maar als dat tijdens de rust gefilmd zou zijn, moeten ze hem zeker de beelden geven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.