Club houdt kansen op halve finale gaaf

DJ set Club Brugge

16 april 2015 21:27 - Club Brugge – Dnipro eindigde zoals het begon: 0-0 in een wedstrijd die gekenmerkt werd door veel strijdlust. De Oekraïners bewezen nog maar eens dat ze een erg stugge tegenstander zijn. Izquierdo en De fauw kregen de beste kansen voor Club, maar ook Ryan moest zich onderscheidden op een knappe poging van Konopljanka.

 Dnipro begon erg sterk aan de wedstrijd, maar Rotan kon zijn vrije schietkans niet in doel werken. Onder impuls van een sterke Oulare kwam Club beter in de wedstrijd.

De Brugse spits bediende Izquierdo, maar doelman Bojko stopte het schot van de Colombiaan. Net voor de rust staken de Oekraïners nog eens de neus aan het venster met een gemiste kopbal van Kalinic.

De tweede helft opende met een kopbal van de De fauw, maar het leer ging centimeters naast. Daarna ging het goed op en neer, maar er waren te veel slordigheden in het spel van beide ploegen om echt voor gevaar te zorgen.

Uiteindelijk was het Ryan die de brilscore op het bord hield met een fenomenale redding op een poging van Konopljanka. Het verschil zal volgende week in Oekraïne gemaakt moeten worden.

Tweets over de wedstrijd

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.