Club-supporters kraaien van plezier

Vierende Club-mascotte

27 april 2015 07:06 - De Slag om Vlaanderen eindigde afgelopen zondag onbeslist. En daar mag vooral een gehavend Club Brugge blij mee zijn. Vanhaezebrouck & co voelde zich heel lang zegezeker, maar uiteindelijk lachten de Brugse supporters het laatst (en dus het best!). Herbeleef de wedstrijd met hilarische foto’s, tweets en ander genietbaar materiaal.

Peter Vandenbempt becommentarieert, zoals altijd vol overgave, de wedstrijd op de radio:

Tweets over Gent – Club

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.