De littekens van Clement en Jan Vázquez Vandamme

Denswil en Clement

22 april 2015 17:05 - Op de tweede dag van #MissionDnipro zijn de manschappen van Preud’homme de stad Kiev gaan bezichtigen. Tijdens de sightseeing waren de spelers vooral onder de indruk van de ‘Moeder van het Vaderland’, een 102-meter hoog beeld dat gewapende handen in de lucht steekt. Het inspireerde Vázquez om het doelpuntengebaar van ex-spits Carlos Bacca nog eens na te bootsen. Tot slot ontdek je in onderstaande video de littekens van Clement en de naamsverandering van Vázquez.

#MissionDnipro Deel 2 from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.