Duarte reist mee naar Oekraïne

Óscar Duarte (Club Brugge)

20 april 2015 21:11 - De blessure van Óscar Duarte is zo goed als verleden tijd. Vandaag trainde hij een eerste keer met de groep en wie weet zien we hem donderdag al aan het werk tijdens Dnipro – Club Brugge.

Eindelijk nog eens goed nieuws uit de ziekenboeg van blauw-zwart! Duarte liep eind maart een spierscheur op met Costa Rica, maar is nu dus aan de beterhand. De 25-jarige verdediger van Club kwam voor het laatst in actie in de gewonnen bekerfinale tegen Anderlecht.

Kijk hoe Duarte hard werkt om weer fit te geraken:

Als Duarte speelklaar geraakt, schuift Simons wellicht weer naar het middenveld. Opvallend: Preud’homme neemt ook Denswil en Claudemir mee naar Oekraïne. Beide spelers zijn niet speelgerechtigd, maar onze trainer wil hen toch bij de groep houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.