Geen sprake van stress bij Club

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)
Club Brugge leeft ontspannen toe naar de terugwedstrijd van de kwartfinale in de Europa League. Er was zelfs nog tijd voor een grapje. Algemeen directeur Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe verschenen onverwacht in spelersoutfit op het appel. Michel Preud’homme speelde het spelletje mee: “Ze hadden me spelers beloofd, maar dit is niet wat ik in gedachten had.”

23 april 2015 18:40 - Het Brugse bestuur had vandaag duidelijk nog geen last van stress. Verder zijn ook Tom De Sutter en WK-babe Axelle Despiegelaere klaar voor de wedstrijd:

Preud’homme: “Het wordt 50/50, maar we hebben al eerder bewezen dat we ook op verplaatsing kunnen scoren.”

#MissionDnipro Deel 3 from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.