Geniet na van onze overwinning tegen aartsrivaal Anderlecht

Geniet na van onze overwinning tegen aartsrivaal Anderlecht

Club Brugge en zijn supporters zijn alweer een mooie herinnering rijker. En als zélfs het kapsel van Ruud Vormer de viering niet kan doorstaan, dan weet je dat het goed zat! Bekijk hier nog eens de mooiste beelden en reacties van onze 2-1-overwinning tegen de rozehemden.

Blue Army pakte opnieuw uit met een prachtige tifo:

De wedstrijdbeelden:

Matchwinnaar Vormer: “Gat geslagen, maar zijn er nog niet”

Onze supersub, Obbi Oulare: “Ik had een goeie dag”

Ook onze kapitein doet zijn zegje: “Voel vermoeidheid niet door onze supporters”


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.