Gent-supporters lachen met Preud’homme

Gent-supporters lachen met Preud'homme

26 april 2015 21:26 - Toen de Gent-aanhang dacht dat de overwinning hen niet meer kon ontglippen, zongen de thuissupporters: “En we zwaaien met z’n allen naar Michel”. Onbegrijpelijk, want Preud’homme bezorgde de Buffalo’s in 2010 de beker en bovendien werden ze vicekampioen. 

Michel Preud’homme wordt wel vaker op de korrel genomen door de fans van de tegenstanders. Maar dat uitgerekend de Gent-supporters aan dit spelletje meededen, getuigt van heel weinig respect.

Michel Preud’homme trainde Gent van 2008 tot 2010 en bezorgde de club een eerste beker sinds 1984. Gent zou dus beter een beetje dankbaar zijn voor het uitstekende werk van hun ex-coach.

Ook zoon Guilian Preud’homme was, geheel terecht, niet te spreken over de kwekkende supporters in de Ghelamco Arena. Een portret van Guilian vind je hier. Bekijk enkele relevante tweets:

Ook tegen Kortrijk nam hij het al op voor zijn papa:

 

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.