Herbeleef het Europese sprookje van Club

Club-fans keep the faith

17 april 2015 07:19 - De Europa League en Club Brugge is dit seizoen een méér dan geslaagd huwelijk. Al is dat ooit anders geweest. Op 8 augustus 2013 verbande Slask Wroclaw onze Club van het Europese toneel na een 3-3-gelijkspel. De ontgoocheling was enorm, maar díe uitslag bleek wel het begin van een indrukwekkende reeks. 

Het ene seizoen is het andere niet. Terwijl we vorig seizoen de groepsfase van de Europa League niet eens bereikten, weten we dit seizoen niet waar het sprookje zal eindigen. Hopelijk in Warschau! Club Brugge is nu 16 Europese confrontaties op rij ongeslagen. Daarmee evenaart blauw-zwart het Belgisch record van KV Mechelen (1987-1989).

Kortom: een indrukwekkend parcours waar we best trots op mogen zijn! Het is immers van 1995 geleden dat Club nog eens in een Europese kwartfinale stond. Toen was Chelsea te sterk. Intussen zijn onze jongens opgeklommen naar een tweede plaats van de all time ranking van de UEFA Cup / Europa League en moeten we enkel Inter laten voorgaan. Waar eindigt dit volgens jou?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.