Maak kennis met de Vanden Borre-walk

Maak kennis met de Vanden Borre-walk

Vanden Borre bleek zondag allesbehalve “uw akte van vertrouwen” voor Anderlecht. Bij de 2-1-winning goal liet de rechtsachter Vormer onbegrijpelijk ongedekt en lag hij zo mee aan de basis van de nederlaag van zijn ploeg. “Hier moeten ze een speciale prijs voor geven op het Sportgala”, giert Jan Mulder. Bekijk het beeldmateriaal!

Vanden Borre heeft heel wat stof doen opwaaien met zijn vreemde wandelactie tegen Club. “Het is geweldig om te zien, maar als trainer word je daar gek van”, zegt Sonck. Bekijk de hilarische fase:

Vanden Borre begon aan zijn wedstrijd met een gemene fout op Vázquez. De Spanjaard was niet te spreken over de actie van de Anderlecht-verdediger. “Hij wist heel goed dat ik last had van mijn enkel en probeerde mij daar opzettelijk te raken. Ach, sommige voetballers spelen gewoon vuil.”

Even later ging Vanden Borre opnieuw in de fout. Toen Oulare inviel, kreeg hij van hulptrainer Emmerechts de orders om aan Deschacht te vertellen dat hij Oulare moest dekken in plaats van De fauw. Maar Vanden Borre vergat doodleuk om die nieuwe opdracht aan Deschacht mee te delen. De rest is geschiedenis 🙂

En er waren nog meer rozehemden die gefrustreerd tussen de lijnen liepen. Acheampong kreeg geen penalty na een fout van De fauw en Najar zag een doelpunt, al dan niet onterecht, afgekeurd worden. En Dennis Praet… Tja wij denken dat zijn Gouden Schoen niet past. Wellicht was die op maat van Vázquez gemaakt. Oordeel vooral zelf op basis van onderstaand filmpje:

Eerlijk is eerlijk, hier kwamen we goed weg. Al weet elke Club-supporter dat deze cruciale fases de voorbije jaren net niet in ons voordeel uitvielen. Tot slot gingen ook Mitrovic en Proto van de hemel naar de hel in Jan Breydel.

De provocaties van Proto vind je hier. Eigenlijk kunnen we deze wedstrijd in één foto samenvatten:

Oulare, Mitrovic en Vormer


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.