Mama Ryan is fier op haar zoon: “Het was de juiste beslissing”

Mama Ryan is fier op haar zoon: "Het was de juiste beslissing"

22 april 2015 13:09 - Club TV nodigde Mathew Ryan en mama Carol uit voor een boottocht op de Brugse reien. “Mathew wist duidelijk wat hij ging doen en ik wist dat het zijn droom was om in Europa te gaan voetballen. Hij had het moeilijk in zijn eerste jaar in Brugge, want het is toch een enorme aanpassing als je het Australische leven gewoon bent. Maar hij hield vol en daar ben ik enorm trots op. Het was de juiste beslissing om naar Brugge te komen!”

Mathew Ryan op de Brugse reien from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.