Ontdek waarom Guilian Preud’homme grote fan is van Club

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

24 april 2015 22:47 - De ‘zoon van’ zijn is niet altijd gemakkelijk. “Je krijgt een stempel mee en je moet je dubbel zo hard bewijzen om van die stempel af te geraken”, zegt Guilian Preud’homme. “Gelukkig is het vaak ook leuk. Al die wedstrijden wat ik kan meemaken, dat is schitterend.” Elke keer als papa Michel van ploeg verandert, doet Guilian dat ook. “Maar Club zal toch altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.” Waarom? Dat zie je in onderstaande video.

Ook op Twitter supportert Guilian Preud’homme voor Club Brugge. Daarnaast neemt hij het ook op voor zijn papa. Zoals na de wedstrijd in Kortrijk, waarin zijn vader voortdurend op de korrel werd genomen door de thuisaanhang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.