Oulare naar absolute topclub?

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

28 april 2015 20:06 - Obbi Oulare heeft zich in geen tijd in de kijker gespeeld. De 19-jarige aanvaller kan rekenen op interesse van onder meer Manchester United, Dortmund en Ajax. Zijn manager, Stijn Haeldermans, sluit een transfer niet uit.

“Ik weet dat topclubs uit de Premier League en de Bundesliga hem op de voet volgen. Op dit moment zijn er gesprekken met verschillende clubs. Het profiel van Obbi is enorm gegeerd. Als hij zich zo blijft verder ontwikkelen, kan hij een topspits in een topcompetitie worden” zegt Haeldermans in de Engelse pers.

“Obbi kan zeker mee in Engeland of Duitsland, maar het is belangrijk dat hij de juiste club kiest. Hoe meer hij speelt, hoe meer progressie hij nog zal boeken. Maar de voornaamste focus ligt nu natuurlijk op de volgende wedstrijden met Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.