Sfeerbeelden van #MissionDnipro dag 1

Sfeerbeelden van #MissionDnipro dag 1

22 april 2015 05:21 - Porto was al 9 matchen onoverwinnelijk in de Champions League, maar tegen Bayern München beleefde het een avond om snel te vergeten. Door de 6-1-nederlaag in de Allianz Arena, is Club Brugge nog het enige team dat dit seizoen ongeslagen is in de Europese competities. Hopelijk kunnen we die geweldige statistiek nog even vasthouden. Bekijk het amusante videoverslag: #MissionDnipro dag 1.

Algemeen manager Vincent Mannert: “We zijn heel gemotiveerd om nog verder te geraken!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.