Silvio Proto provoceert Club-fans

Silvio Proto provoceert Club-fans

Silvio Proto heeft zich na de wedstrijd tegen Club Brugge van zijn kleinste kant laten zien. Hij kon het niet laten om de thuisaanhang na affluiten nog even te gaan provoceren. Bekijk de beelden.

Proto heeft het wel vaker aan de stok met supporters en behoort tot het lijstje van één van de meest gehate spelers in de Jupiler Pro League. De Brugse politie was alleszins niet opgezet met de gebaren en uitlatingen van de 31-jarige doelman. “We hebben een proces-verbaal opgesteld”, zegt korpschef Dirk Van Nuffel in de kranten van het Mediahuis.

“Proto heeft een inbreuk gepleegd op de voetbalwetgeving en daar staan nu eenmaal sancties op. De zaak kan in principe voorkomen in de rechtbank, maar wellicht draait het uit op een minnelijke schikking.”

Ook op Sclessin is de Anderlecht-doelman allesbehalve populair:


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.