Simon: “Ik start zondag niet”

Simon Ik start zondag niet

Zondag staat Club Brugge voor de zoveelste levensbelangrijke opdracht in Play-off 1. Club en Gent strijden in de Ghelamco Arena in een rechtstreeks duel om de eerste plaats. In de aanloop naar de wedstrijd zegt Moses Simon dat hij niet aan de aftrap zal staan. Verder komen Preud’homme en Vanhaezebrouck aan het woord.

Moses Simon zegt dat hij niet zal starten zondag. Of speelt Gent het tactisch en proberen ze Club zand in de ogen te strooien?


 

Vanhaezebrouck vindt 10 dagen voorbereiding te lang. Club moet het door de Europese match van donderdag in Dnipro met heel wat minder rust doen. Speelt de fysieke paraatheid straks een rol in deze wedstrijd?


Preud’homme ziet de match in Kiev als een wake-upcall. “Van de ene kant kan ik de Europese prestatie van donderdag wel begrijpen, want mijn jongens hebben al veel inspanningen geleverd. En omdat we een aantal spelers missen, zijn het de laatste tijd vaak dezelfden. Van de andere kant moeten we wel weer beter gaan voetballen.”

“Het belangrijkste voor mij is om te zien wie er fit is voor zondag. Het is ook nog niet zeker of we Vázquez kunnen recupereren. Natuurlijk proberen we om de best mogelijke ploeg op te stellen”, besluit Preud’homme.

De selecties voor de wedstrijd vind je hier:

 


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.