Sterke comeback van Club levert gouden punt op

Michel Preud'homme met brede glimlach

26 april 2015 20:35 - Club Brugge is tot nu toe de Comeback Kid van deze Play-offs. In elke wedstrijd van Play-off 1 kwamen we al op achterstand, maar deze ploeg toont week na week weerbaarheid. Duarte en Claudemir bogen de 2-0-ruststand in extremis om in een 2-2-gelijkspel.

 Gent begon furieus aan de wedstrijd en Club hapte naar adem. Het openingsdoelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Milicevic plaatste de 1-0 loepzuiver voorbij Ryan.

Net op het moment dat blauw-zwart beter in de wedstrijd kwam, verdubbelde Milicevic de score. Na de rust leek Gent makkelijk stand te houden, maar Duarte en Claudemir kopten Club alsnog naar een gelijkspel.

Club Brugge blijft dus ‘Top Of League’. Gent volgt op twee punten. Woensdag wacht alweer de volgende thuiswedstrijd tegen Charleroi.

Tweets over Gent – Club:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.