Vanavond staan er zebra’s op het menu

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

Club Brugge neemt het vanavond op tegen Sporting Charleroi. Met 7 op 12 bewijzen de zebra’s dat ze allesbehalve een meeloper zijn in Play-off 1. Hoe dan ook, de troepen van Felice Mazzu moeten straks aan de kant gezet worden. De statistieken heeft blauw-zwart alvast mee.

Timmy Simons speelt vanavond zijn 300e duel in de hoogste Belgische afdeling. Het Laatste Nieuws meldt dat onze kapitein op 22 augustus 1998 zijn eerste wedstrijd met Lommel speelde. Bij Club zit Simons al aan 235 wedstrijden. Een dikke proficiat Timmy!

De voorbije vijf thuisduels tegen Charleroi werden allemaal gewonnen. Opvallend hierbij is dat Club 10 keer de weg naar doel vond en geen enkele tegentreffer incasseerde. Kan blauw-zwart straks voor de eerste keer in deze play-offs op voorsprong komen?

Voorbije vijf thuisduels

De selecties:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.