Voetbalwereld in shock na overlijden Mertens

Michel Preud'homme zorgen
Gregory Mertens is op 24-jarige leeftijd overleden. De Lokeren-verdediger zakte tijdens de beloftewedstrijd Genk – Lokeren in elkaar door een hartfalen. Het ziekenhuis van Genk laat weten dat het er alles aan gedaan heeft om het leven van Mertens te redden, maar vanmiddag is hij in het ziekenhuis overleden.

30 april 2015 17:02 - De hele voetbalwereld reageert geschokt op het slechte nieuws. Hier zijn geen woorden voor. Rust in vrede Gregory!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.