Wie wint de slag om Vlaanderen?

Passionele Club-fans

26 april 2015 15:32 - Zondag is de Ghelamco Arena het decor voor een rechtstreeks duel om de eerste plaats. Gent wil, net zoals in de reguliere competitie, de punten thuishouden. Maar Club zal zijn huid duur verkopen en is niet van plan om de leiderspositie af te staan.

Beide ploegen treffen elkaar voor de 129e keer in eerste klasse. In de 64 vorige verplaatsingen was blauw-zwart 23 keer de beste, 19 keer kwam Club niet verder dan een gelijkspel. De Gentenaars trokken 22 keer aan het langste eind.

In februari verloren de manschappen van Preud’homme in de Ghelamco Arena met 2-1. Moses Simon, Ruud Vormer en Timmy Simons (owngoal) stonden toen op het scorebord. Reden genoeg dus om Vanhaezebrouck & co straks een ferme tik te geven in de titelstrijd. Gent is naar eigen zeggen toch alleen maar geïnteresseerd in de derde plaats.

Hopelijk kan Refaelov zijn verjaardag vieren met een overwinning. Proficiat Rafa!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.