Anderlecht gooit titelstrijd weer helemaal open

Michel Preud'homme zorgen

10 mei 2015 16:47 - Club heeft in het Astridpark opnieuw niet kunnen winnen. De troepen van Preud’homme speelden geen slechte wedstrijd, maar in de cruciale fases zat het tegen. Davy Roef, vervanger van Proto, was met enkele geweldige reddingen de man van de match.

Club Brugge kwam, voor de zevende keer op een rij, snel op achterstand na een doorsteekpass van Defour op Najar. Aan de overkant hield de Anderlecht-doelman Izquierdo van de 1-1.

Blauw-zwart kwam goed uit de kleedkamer, maar het was Mitrovic die de 2-0 tegen de touwen kopte. Refaelov kon na een goeie pass van Vazquez nog wel tegenscoren, maar uiteindelijk trapte Praet met de 3-1 de Brugse hoop aan diggelen.

Paars-wit komt nu langs Club op de tweede plaats, maar is in het voordeel omdat ze één match meer wonnen. Beide teams staan nu op twee punten van leider Gent.

Preud’homme: “Eén van beste wedstrijden in play-offs”

Vormer en Refaelov waren achteraf gefrustreerd omdat Club weer op achterstand kwam. “Dit is niet meer normaal. We hebben hier heel de week op gehamerd.” Vormer gaf ook nog mee dat hij liever Proto in doel had zien staan.

Preud’homme: “Dit was één van onze beste wedstrijden in de play-offs, maar we moeten scherper zijn in de zestien. Zowel verdedigend als aanvallend. We trekken pas conclusies na de match tegen Gent.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.