Anderlecht, hebben jullie dit gezien?

Anderlecht, hebben jullie dit gezien

Toen Club twee weken geleden in zijn thuiswedstrijd tegen Anderlecht enkele fases in het voordeel kreeg gefloten, stond heel de voetbalwereld in rep en roer. “Schandalig!”, klonk het vanop alle banken. Hopelijk zijn al die mensen nu ook fair genoeg om in te zien dat Club op Sclessin tot 3 keer toe benadeeld werd.

Bekijk hoe Coopman, De Sutter en Dierckx onterecht afgevlagd worden:


Bron: vtmnieuws.be

Akkoord, uit de eerste en derde fase zou wellicht geen doelpunt gevallen zijn. Maar bij de tweede fase staat De Sutter meer dan een meter on side. Hij kon de vrijstaande Coopman bedienen (Van Damme kon hem gezien zijn positie niet meer terughalen) en dan zou de 1-1 hoogstwaarschijnlijk op het bord gestaan hebben.

Ook trainer Preud’homme uitte zijn onvrede over de buitenspelfases: “Wij worden in kansrijke posities drie keer onterecht afgevlagd. Dat speelt een rol in wedstrijden waarin het om details draait. Die fase waar De Sutter en Coopman doorgebroken waren, dat was twee tegen één.”

Dit heeft trouwens helemaal niets te maken met calimero-gedrag, wél met objectieve feiten. Bovenstaande beelden liegen er niet om. Of Club al dan niet verdiend verloor, laten we in het midden…


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.