Bacca neemt wraak voor Club Brugge

Carlos Bacca (Club Brugge)

28 mei 2015 03:37 - Carlos Bacca heeft Dnipro, de killer van Club in de Europa League, in zijn eentje afgemaakt. Maar herinner jij je zijn blauw-zwarte tijd nog? Wij gingen op zoek naar de mooiste momenten van de Colombiaan!

Van Colombiaanse buscontroleur tot een volksheld in Sevilla. Faut le faire… Bacca is meer dan ooit een fenomeen. Met 2 goals en 1 assist zorgde hij voor de 4e UEFA-cup in negen jaar voor Sevilla.

Twee jaar geleden maakte hij de overstap van Club naar Sevilla. In de tussentijd scoorde de 28-jarige aanvaller maar liefst 40 goals en won hij al twee keer de Europa League! “Op dit moment zijn er maar drie betere aanvallers in Spanje: Ronaldo, Messi en Neymar”, klinkt het in de Spaanse media.

Wij hadden spontaan heimwee naar de doelpunten van Bacca in zijn Brugse periode. Geniet hier nog eens van zijn talrijke prachtige momenten:

Wij zullen je ook nooit vergeten Carlos!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.