Blauw-zwart moet op zoek naar doelpuntenmaker tegen Gent

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

17 mei 2015 09:28 - Vorig weekend pakte Refaelov zijn vijfde gele kaart in de wedstrijd tegen Anderlecht, waardoor hij één speeldag geschorst is. Nochtans is Lior enorm belangrijk voor de ploeg. Dat bewijzen zijn drie goals die hij al op de teller heeft staan in deze play-offs. De vraag is dan ook wie vanmiddag de doelpunten moet maken zonder de Israëliër?

Het Nieuwsblad ging op zoek naar een mogelijke vervanger voor Refaelov, maar kwam niet echt tot een conclusie. Uiteraard denken we eerst aan onze spitsen: Oulare en De Sutter. Helaas zijn ze beiden helemaal uit vorm.

Oulare kreeg heel Brugge over zich heen na zijn zwakke prestatie in Anderlecht en De Sutter kon vooralsnog niets bewijzen in de play-offs. Meer nog, De Sutter kwam nog geen enkele keer tot scoren in zeven play-off-wedstrijden.

Tandem Vázquez-Izquierdo

Een tweede optie voor Brugse doelpunten is het duo Vázquez-Izquierdo. Onze Spaanstalige tandem was tijdens de reguliere competitie goed voor heel wat doelpunten, maar door blessureleed liep het niet meer zo vlotjes. Dat Vázquez stilaan terug op niveau begint te geraken, bewees hij vorige week met zijn prachtige assist op Refaelov.

Nu die er niet bij is, zal hij waarschijnlijk meer geneigd zijn om de combinatie te zoeken met Izquierdo. De vraag is alleen of de Colombiaan er wel klaar voor is. Tot nu toe speelde hij nog maar één echte sterke match in de play-offs, tegen Charleroi.

Wij kijken alvast vol goede hoop uit naar de wedstrijd tegen Gent. Eén van bovenstaande namen zal het voor ons moeten doen. Come on Bruges!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.