Club Brugge gaat transferstrijd aan met Liverpool

Vincent Mannaert (Club Brugge)

06 mei 2015 03:38 - Club Brugge houdt rekening met een eventueel vertrek van doelman Mathew Ryan. De keeper is aan een uitstekend seizoen bezig en dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Ryan sleepte dit seizoen al twee prijzen in de wacht: de Beker van België met Club en de Asian Cup met Australië.

Bovendien viel de Club-doelman ook in de Europa League op. Vooral in Torino maakte hij indruk. Filmpjes van zijn beste reddingen vind je hier.

Blauw-zwart zou volgens Engelse bronnen interesse hebben in Orjan Nyland, een 24-jarige doelman die momenteel uitkomt voor Molde FK (Noorse competitie).

De concurrentie voor het sluitstuk is echter niet mals. Ook Liverpool, Everton, Az, Celtic Glasgow, Hull City, Sunderland, Southampton, Bolton Wanderers, Nürnberg, Freiburg, Kaiserslautern en Mainz informeerden al bij de doelman. Zou hij Ryan, bij een eventueel vertrek, kunnen vervangen volgens jou?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.