Club op volle sterkte tegen Anderlecht

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

04 mei 2015 20:15 - Club Brugge snakt naar een weekje rust. Voor het eerst sinds maart krijgen onze vermoeide spelers twee dagen vrij. Bovendien keren Meunier, Vormer, Gedoz én Bolingoli terug tegen Anderlecht. Dat meldt het Nieuwsblad vandaag.

Ruud Vormer werd op Sclessin nog uit voorzorg uit de kern gelaten. De Nederlander had ook nog altijd last van zijn kuit. Zondag zou Preud’homme wel op de middenvelder kunnen rekenen.

De medische staf had nog meer goed nieuws in petto. “Meunier, Gedoz en Bolingoli kunnen de komende week terugkeren”, opent onze trainer. “Maar je moet er rekening mee houden dat Meunier en Gedoz geen wedstrijd meer speelden sinds de bekerfinale op 22 maart.”

Vazquez zou zondag fit genoeg moeten zijn om te starten in het Constant Vanden Stockstadion. Preud’homme kan dus weer over een volledig fitte kern beschikken. Alleen Engels en Brodic blijven in de Brugse lappenmand.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.