Club op z’n sterkst, Anderlecht met Dendoncker

Club-fan juicht

10 mei 2015 14:12 - Bij Club Brugge staan Vormer, Vázquez en Meunier in de basis. Bij Anderlecht staat Dendoncker verrassend tussen de basiself. De laatste uitzege mag dan wel van 1998 dateren, wij geloven er volop in!

Opstelling Club:

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht:

Opstelling Anderlecht

Tevreden met de opstellingen? Come on Bruges!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.