Club opnieuw twee keer onterecht afgevlagd

Club opnieuw twee keer onterecht afgevlagd

Gisteren verloor Club Brugge in eigen huis met 2-3 van Gent. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen. Na de 2-2 van Vormer waren er enkele goede kansen op een derde Brugs doelpunt. Maar Oulare en voorál Izquierdo werden, alleen op weg naar doel, onterecht afgevlagd.

Het zou te gemakkelijk zijn om het verlies aan deze scheidsrechterlijke beslissingen toe te wijzen, maar eerlijk is eerlijk: we worden toch écht nooit geholpen in de eindfase van de competitie.

Tot overmaat van ramp valt de 2-3 enkele minuten later aan de overzijde. Uiteindelijk zijn het wel deze details die een wedstrijd (en dus ook het kampioenschap) bepalen.

“Nee nee, geen buitenspel! Hij was alleen op weg naar de goal…”

Bron: http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20150517_01685823

Oulare miste zijn kans sowieso, maar Izquierdo liep wel alleen op doel af en had met de meelopende Coopman nog een uitstekende afspeelmogelijkheid.

Het deed ons spontaan denken aan de cruciale fases waarbij Bacca in het verleden meerdere keren onterecht afgevlagd werd in het Astridpark. Of remember Standard – Club Brugge van deze play-offs?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.