Club-shirt en sponsorinformatie gelekt

Club-shirt en sponsorinformatie gelekt

Club Brugge heeft zijn uitrusting voor het komende seizoen nog altijd niet officieel voorgesteld. Toch is er al heel wat informatie gelekt omtrent de shirts. Bovendien zou er een akkoord zijn met een nieuwe hoofdsponsor…

Op diverse fora wordt er al volop gespeculeerd over ons nieuwe shirt. De voorbije jaren slaagden forumleden erin om vooraf het truitje te voorspellen en ook dit seizoen lijken ze daarin te lukken.

De nieuwe uitrusting voor thuismatchen zou gebaseerd zijn op onderstaande catalogusmodel van Nike:

Club-shirts 2015-2016 Nike catalogus

De volledige Nike catalogus voor 2015-2016: http://www.fun-sport.be/assets/pdf/nike-1zz-7XmrgI.pdf

Onlangs werd er op televisie ten onrechte gezegd dat Club in Anderlecht voor het eerst in het nieuwe lichtblauwe uitshirt voor volgend seizoen speelde.

Daar blijkt echter niets van waar te zijn. De reden was dat de Club-spelers een lichtblauwe tenue boven een oranje verkozen. In 2015-2016 zou Club Brugge zijn uitmatchen in het rood spelen.

Daarnaast heeft Club een akkoord met een nieuwe hoofdsponsor. Daikin, wereldwijd specialist in koelen en verwarmen, zou naar alle waarschijnlijkheid die eer te beurt vallen. Voor enkele forumleden hét signaal om hun gedroomde Club-uitrusting te ontwerpen (opgelet: dit zijn GEEN officiële shirts):

BZF shirt Daikin

Zelfs de spelers van Inter Milan werden in een Brugs jasje gestoken:
BZF shirt Inter
Op 2 juni zouden we officieel weten hoe de uitrusting er nu precies uitziet. Ben jij tevreden met de keuze voor een rood uitshirt?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.