Club springt over Anderlecht naar de tweede plaats

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

21 mei 2015 22:40 - Gent mag dan wel kampioen zijn, toch heeft Club Brugge een uitstekende zaak gedaan in het klassement. Door de 2-3-overwinning in Charleroi klimt blauw-zwart over Anderlecht naar de tweede plaats. Paars-wit kwam immers niet verder dan een 2-2-gelijkspel in Kortrijk.

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club slaagde erin om te winnen op Mambourg. Ryan keepte opnieuw een uitstekende wedstrijd en dankzij een dodelijk efficiënt Club stond de 0-2-ruststand op het bord na goals van Mechele en Refaelov.

Na de rust kon Coulibaly al snel de aansluitingstreffer maken. Charleroi ging op zoek naar meer, maar de goal viel aan de overkant via De Sutter: 1-3. Tien minuten voor affluiten gaf Galvez Lopez met de 2-3 de thuisploeg opnieuw hoop, maar Club kwam met de schrik vrij.

Door deze overwinning springt Club over Anderlecht naar de tweede plaats, die recht geeft op een plaats in de voorronde van de Champions League. Op naar de thuismatch tegen Kortrijk!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.