Club verliest felbevochten wedstrijd

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

02 mei 2015 20:16 - Club Brugge heeft Sclessin verlaten met een 1-0-nederlaag. Als Gent morgen wint in Kortrijk, wipt het over Club naar de leidersplaats.

Blauw-zwart begon goed aan de wedstrijd, maar Refaelov kreeg het leer niet voorbij Thuram. Even later was het Mujangi Bia die de score al na tien minuten opende. Club kwam zo voor de zesde wedstrijd op een rij op achterstand.

Deze keer lukte het jammer genoeg niet om terug te komen. Club probeerde wel, maar kon nooit echt een vuist maken. Tussendoor lieten Carcela en de Camargo de kansen liggen om de score te verdubbelen. In de cruciale fases zat het Club ook niet mee, want er werd 3 keer onterecht gevlagd voor buitenspel.

Door deze nederlaag blijven de play-offs razend spannend. Preud’homme en zijn troepen hebben nu voor het eerst nog eens wat langer rust. Club heeft 8 dagen om de wedstrijd op Anderlecht voor te bereiden.

Tweets over Standard – Club:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.