Coopman: “Ik heb mijn 18e verjaardag niet kunnen vieren door het voetbal”

Sander Coopman in actie

07 mei 2015 17:22 - Engels, Mechele, Bolingoli, Oulare, Dierckx, Storm, Coopman,… Ze hebben één ding gemeen: het zijn allemaal jongens uit de Club Academy. Club tv had een goed gesprek met Storm en Coopman, twee jongens die er alles aan gedaan hebben om de top te bereiken. 

De revaliderende Bjorn Engels kon het niet laten om het interview bij te wonen. “Geen paniek. Ik zal niet tussenkomen”, stelde hij iedereen gerust. “Het is gewoon om Sandertje een beetje in de gaten te houden. Hij leeft op een wolk.”

Bekijk het interview:

Interview Sander Coopman en Nikola Storm from Club Brugge on Vimeo.

Het interviewduo had toch liever dat Engels niet op hun vingers zat te kijken. “Niks van”, reageerde Bjorn. “Ik blijf hier gewoon zitten. Ik zit toch niet in de weg. Worden jullie al een beetje zenuwachtig misschien? Oké, ik kan het begrijpen. Ik heb al wat meer ervaring. Gastheer zijn in Stadion en Extra Time, het is voor mij een fluitje van een cent”, lachte de centrale verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.