De reden waarom Club-fans zich geen zorgen moeten maken

DJ set Club Brugge

02 mei 2015 14:34 - Vanavond staat er op Sclessin opnieuw een levensbelangrijke wedstrijd op het programma. Als Club wint, doet het een uitstekende zaak in de titelstrijd. Standard wil nog volop meestrijden voor een Europees ticket en ziet trainer Riga vertrekken als het straks misloopt tegen Preud’homme & co.

Standard en Club Brugge openen om 18 uur de zesde speeldag van de play-offs. Een lastige verplaatsing denk je dan meteen. Toch konden we de voorbije jaren de Vurige Stede bijna altijd blussen. Van de vijf laatste duels in Luik verloren we er niet één. Vier keer wonnen we, één keer speelden we gelijk. Hoe die wedstrijden ook alweer precies verliepen? Dat zie je hier:

23 december 2012 (1-3): Ezekiel, Lestienne (2x) en Bacca

12 mei 2013 (2-4): Lestienne, Duarte, Bacca, Duarte (own), Mpoku en Vazquez

10 november 2013 (0-0)

11 mei 2014 (0-1): Sobota

14 december 2014 (1-3): Faty, Refaelov, Meunier en Vormer

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.