Dit heeft niets met voetbal te maken…

Club-fans met pyro

18 mei 2015 02:00 - Na de wedstrijd van gisteren tussen Club Brugge en Gent was er een confrontatie tussen supportersgroepen van beide clubs. De harde kernen hadden er afgesproken voor een stevig potje vechten. De beelden spreken voor zich…

“Zo’n 80 fans van de harde kern van Club had er afgesproken met een 60-tal supporters van Gent”, opent de woordvoerder van de Gentse politie. De Club-fans waren naar verluidt afkomstig van Brussel en Limburg.

“De blauw-zwarte fans stonden die van Gent op te wachten aan het station van Sint-Pieters. Er is een vechtpartij geweest, maar uiteindelijk waren onze mensen snel ter plaatse om beide groepen van elkaar weg te houden.”

Hoort dit er nu eenmaal bij of vind jij dat de vechtjassen van beide clubs gestraft moeten worden?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.