Een gepaste prijs voor Ryan?

Mathew Ryan met Club-sjaal

27 mei 2015 19:56 - Mathew Ryan heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld. Hij staat in de belangstelling van verschillende topclubs. Maar wat moet onze doelman nu eigenlijk kosten?

Na de met 1-0-gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk, begon Ryan aan een 2,5 uur durende ‘afscheidsronde’ (lees er hier meer over). De kans is dan ook groot dat hij Club Brugge verlaat.

Zo zou AS Roma zijn pijlen gericht hebben op de Brugse doelman. “Het klopt dat er heel veel interesse is voor Mathew. Europese topclubs staan voor hem in de rij en daar hoort inderdaad ook Italië bij. De komende weken en maanden zal moeten blijken of hij effectief vertrekt”, zegt zijn manager in HLN.

Eén van de voorwaarden voor de nieuwe club van Ryan is dat ze volgend seizoen in de Champions League speelt. AS Roma staat tweede in de Serie A en voldoet dus aan die voorwaarde. Onze Australische doelman ligt nog tot 2018 onder contract, maar er is een afkoopsom van 8 miljoen euro in zijn contract opgenomen. Vind jij dat een gepaste prijs voor onze topkeeper?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.