Emotioneel eerbetoon aan Gregory Mertens

Emotioneel eerbetoon aan Gregory Mertens

Lokeren en zijn supporters hebben in de wedstrijd tegen Westerlo samen afscheid genomen van Gregory Mertens. Verschillende spelers en supporters konden hun tranen niet bedwingen. Bekijk de pakkende beelden.

“Vandaag zijn we geen supporters van Westerlo of Lokeren. Vandaag zijn we één grote familie, verenigd in het besef dat we afscheid moeten nemen van Gregory (24).”

“Hij was een beloftevolle voetballer, maar in de eerste plaats ook een altijd goedgezinde, fijne kerel. Bedankt Gregory voor wie je was! Sporting Lokeren en de hele voetbalwereld zullen nooit meer hetzelfde zijn.”

Bekijk de pakkende beelden:


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.