François Sterchele in memoriam

François Sterchele (Club Brugge)

08 mei 2015 05:41 - De goeie dag herken je al aan de ochtend. De slechte dus ook. Een al te ochtendlijke sms is altijd beangstigend. “Gelezen van Sterchele?”, stond er. Een transfer denk je dan slaapdronken. Maar één minuut later knalt Teletekst je de harde waarheid in het gezicht. François Sterchele, zeven jaar later, herinneren wij je alsof het gisteren was.

Filip Joos eert Sterchele… Nog altijd kippenvel:

Spelers en supporters namen afscheid van François tijdens de thuismatch tegen Westerlo:

Reacties van spelers, trainers, supporters, de laatste goals van Sterchele:

Misschien heb je het in de 23e minuut van elke wedstrijd al gemerkt Swa… Wij vergeten je nooit!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.