Franky Van der Elst: “Club wordt kampioen”

Franky Van der Elst (analist)

12 mei 2015 22:38 - De titelstrijd is nog niet gestreden. Met nog 3 wedstrijden voor de boeg heeft Club Brugge het wel niet meer in eigen handen. Toch ziet Franky Van der Elst blauw-zwart kampioen worden.

Eén ding is zeker: we naderen een zenuwslopend slot van onze competitie, met drie titelkandidaten in de hoofdrol. “Ik houd het toch nog altijd bij Club Brugge”, vertelt Van der Elst aan VoetbalNieuws.

“Club zal wel 9 op 9 moeten halen, maar hun laatste wedstrijd is tegen Kortrijk. Daar is heel wat gebeurd de laatste dagen en dat kan in het voordeel spelen van blauw-zwart.”

“Natuurlijk moet Brugge hopen dat Anderlecht punten laat liggen, maar dit weekend zal paars-wit een hele kluif hebben aan Standard.” Uit de interviews na Standard-Kortrijk bleek alvast dat ze bij de Rouches in een overwinning geloven in het Astridpark.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.