Hasi: “Wij zijn beter dan Club”

Hasi Wij zijn beter dan Club

Met nog vier wedstrijden voor de boeg kan Anderlecht zich geen misstap meer permitteren. Club verloor dit seizoen nog niet van Anderlecht, maar dat neemt Hasi niet mee in zijn vooruitblik naar de match: “We hebben al in elke wedstrijd bewezen dat we beter zijn dan Brugge.”

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, voorzitter Roger Vanden Stock en trainer Hasi hebben meteen de toon gezet voor de topper. “Wij zijn klaar voor oorlog”, klinkt het uit het paarse kamp.

Club won dit seizoen twee keer met 2-1 van Anderlecht en de punten werden met een 2-2-eindstand eveneens twee keer gedeeld. Opvallend: alle goals van blauw-zwart kwamen voort uit stilstaande fases:

Bron: http://sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/voetbal/JupilerProLeague/1.2310818

Hasi rekent zondag op een kolkend Astridpark. “Als ik zie wat er in Brugge en Standard gebeurde als de supporters zich achter de ploeg zetten, dan heb ik het gevoel dat ook onze fans niet achterblijven.”

Wij kunnen het nu al voorspellen Hasi: als paars-wit voorstaat, zal je ze (enigszins) horen. Is dat niet het geval? Dan fluiten ze, gegarandeerd.

De Anderlecht-coach leeft alvast met vertrouwen toe naar de topper: “We hebben in elke wedstrijd bewezen dat we beter zijn dan Club. We gaven het gewoon zelf weg.” Kom maar op Hasi, wij kijken ernaar uit!


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.