Herbeleef ons prachtig seizoen

Michel Preud'homme gelukkig

25 mei 2015 03:57 - De beker van België, de kwartfinale van de Europa League, de profvoetballer van het jaar, de trainer van het jaar, de doelman van het jaar én de beste supporters van de Jupiler Pro League. Een mens zou voor minder trots zijn op zijn blauw-zwarte kleuren!

Het seizoen 2014-2015 zit er alweer op. Club bezorgde ons prachtige momenten, maar jammer genoeg ontbrak de kers op de taart. Toch kunnen we niemand van deze groep iets verwijten. Na 63 (!) wedstrijden en 280 trainingen was het niet onlogisch dat onze spelers in de play-offs niet meer fris waren en last hadden van blessures.

Hoe dan ook, wij hebben de mooiste momenten van dit seizoen nog eens op een rijtje gezet:

 

Mathew Ryan, doelman van het jaar:

Víctor Vázquez, profvoetballer van het jaar:

Michel Preud’homme, trainer van het jaar:

En ja, ook wij supporters waren dit jaar opnieuw fantastisch:

Van welk moment heb jij het meest genoten dit seizoen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.