Is de nieuwe Carlos Bacca op komst?

Carlos Bacca (Club Brugge)

20 mei 2015 19:39 - Club Brugge is achter de schermen al volop bezig met versterkingen. Het is duidelijk dat het bestuur volgend seizoen met niets anders dan de titel tevreden zal zijn. Om die droom werkelijkheid te maken, heeft Club een Colombiaans goudhaantje op het oog.

Volgens La Dernière Heure heeft Club Brugge interesse in Carlos Ibargüen. De spits is, net zoals ex-aanvaller Carlos Bacca, afkomstig uit Colombia. Ook onze linksvoor, José Izquierdo, heeft dezelfde roots als beide heren.

De 24-jarige Ibargüen is een laatbloeier, maar wordt gezien als een enorm talent! Heel wat grote clubs volgen hem al langere tijd, maar blauw-zwart is vastberaden om hem te strikken. Een goede zaak volgens jou?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.