Italiaanse promovendus wil Club-spits

Nicolas Castillo (Club Brugge)

Vanaf volgend seizoen speelt Carpi FC in de Serie A. De Italiaanse club dwong in april al de promotie af en zoekt nu volop versterking. Zo zou er interesse in een Club-spits zijn.

Nicolas Castillo begon sterk aan zijn seizoen met Club Brugge, maar ondanks zijn 8 doelpunten in 18 wedstrijden werd hij in januari toch uitgeleend aan FSV Mainz.

Bij de Duitsers verdween Castillo helemaal op het achterplan. Hij mocht zelfs maar één keer opdraven in de Bundesliga. Al had de Chileen ook pech dat hij weken buiten strijd was met een knieblessure.

Volgens de Italiaanse pers zou Carpi zijn pijlen gericht hebben op de aanvaller van Club Brugge. En het zou wel eens tot een akkoord kunnen komen. Zowel bij Mainz als bij blauw-zwart lijkt Castillo geen toekomst meer te hebben. Een goeie zaak?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.